Læsseramper – sikkerhed med barriere og hjulkile


Få en større sikkerhed ved af- og pålæsning

Ønsker du at øge sikkerheden ved dine læsseramper med en hjulkile? Så kan vi hjælpe. Hos Safezone Nordic ApS er vores speciale arbejdspladssikkerhed, herunder ved af- og pålæsning. Vi servicerer industrien, logistikcentre, lagre, produktionsvirksomheder og lufthavne i hele Danmark.

Vi tilbyder certificerede sikkerhedsløsninger, som er testede og godkendt af TüV. Værn og personsikring kan leveres helt efter ønske, og vi har altid fokus på kundetilpassede løsninger, som er fleksible og omkostningsbesparende.

Forebyg farlige arbejdssituationer ved vognporten

Vi har stort fokus på sikkerhed ved læsseramper til lastbiler og trailere, hvor der er risiko for misforståelser ved lastning og losning. Vores sikkerhedsløsninger er udviklet til at undgå disse farlige situationer.

Vi kan blandt andet tilbyde barriereløsninger, der sikrer, at gaffeltrucks ikke kan køre udover kanten. Desuden kan vi tilbyde hjulkiler, der kommunikerer med vognporten og dermed sikrer, at porten først kan åbne, når traileren er sikkert parkeret ved læsserampen.

En hjulkile fungerer således, at der lyder en alarm, hvis den bliver fjernet, mens porten er åben. Dermed bliver både chauffør og truckfører advaret om, at der er ved at opstå en potentiel farlig situation. Hjulkilen kan være enten trådløs eller kablet til vognporten.

Få et tilbud på hjulkile og barriere til læsseramper

Kontakt os gerne for at høre mere om vores certificerede sikkerhedsløsninger. Vi kommer gerne ud for at give rådgivning om sikkerhed ved læsseramper til trailer og lastbil. Dermed kan vi i fællesskab finde frem til den bedste løsning for din virksomhed. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på en hjulkile, en barriereløsning eller lignende.

VORES PARTNERE

Få et tilbud på en løsning med fodgængerværn

KONTAKT OS


Vi tilbyder altid et uforpligtende besøg og en gennemgang af din virksomhed. Den afledte rådgivning ledsages af tegninger og et forslag til at højne sikkerheden på arbejdspladsen.

Udfyld venligst kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 48 timer.