Lovpligtigt eftersyn
af pallereoler

Reparer med ROS & spar tid & penge


Hvordan slipper du for dyre driftsstop?

Beskadigede og deformerede pallereoler udgør en stor risiko på ethvert lager.

Især hvad angår sikkerhed og håndtering af varer.

Udskiftning af beskadigede reolben kan være en kompliceret, arbejdskrævende og omkostningstung opgave.

Ofte er fuldstændig tømning af reolerne og flytning af varerne nødvendig. Således bliver udskiftningen af en deformeret pallereol en kostbar intern logistikopgave, som i værste fald fører til driftsstop.

ROS Scandinavia ”Rack Repair System” tilbyder en patenteret og certificeret reparationsmetode, der eliminerer behovet for udskiftning af reolben.

Det innovative system tillader reparation af dine reoler i overensstemmelse med lovmæssige krav, og ikke mindst gendannes dine pallereoler til deres originale form og styrke.

ROS er testet og godkendt af DEKRA samt Burea Veritas.

Undgå skader med lovpligtigt eftersyn af pallereoler

Safezone Nordic tilbyder det årlige, lovpligtige eftersyn af pallereoler i hele Danmark.

Her tjekker vi dine reoler og udfører en inspektion i henhold til reglerne i DGUV-regel 108-007 (tidligere BGR 234) og DIN EN 15635.

Som lageroperatør er du ansvarlig for sikker drift af dine reolsystemer og ikke mindst for dine medarbejders sikkerhed. Vores uddannede sagkyndige, udfører den årlige inspektion og påpeger eventuelle mangler og skader.

På baggrund af visuel inspektion bestemmes det, om hylderne, deres belastning, beskyttelsesforanstaltninger osv. er i overensstemmelse med reglerne.

Registrering af skader og potentielle risici kan forhindre ulykker på forhånd. Skulle der være skader på dine pallereoler, der skal rettes op på, tilbyder vi dette ved hjælp af ROS Scandinavia ”Rack Repair System”.

Hvorfor ROS?

Har du nogen spørgsmål?

Vil du gerne vide mere om vores procedure for det lovpligtige eftersyn af pallereoler?

Eller ønsker du at få os ud som ekstern konsulent til at foretage din kontrol?

Så tøv ikke med at kontakte os med det samme.

Vi sidder klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have, og vi booker gerne en tid i kalenderen til en uforpligtende snak omkring dine behov.

Husk vi også tilbyder en sikkerhedsgennemgang af din virksomhed, hvor vi undersøger om en alternativ løsning til sikkerheden ville være optimalt i dit tilfælde.

Herunder kan vi kombinere reparation af pallereoler med optimering af sikkerheden ved hjælp af blandt andet pullerter, fodgængerværn og påkørselsværn.

Alle vores løsninger dimensioneres og skræddersyes dermed direkte til dig.

Hvordan foretager vi insta eftersyn & inspektion af pallereoler?


Pallereolerne kontrolleres i henhold til DIN EN 15635.

DIN EN 15635 forpligter arbejdsgiveren til at foretage en systematisk inspektion af dens lagerfacilitet senest hver 12. måned af en kvalificeret person.

DIN EN 15635 definerer typen og rækkefølgen af kontroller og definerer grænseværdier for risikovurderingen.

Vores service inkluderer kvalificeret ekspertinspektion udført af vores erfarne og certificerede sagkyndige.

ROS Scandinavia er landsdækkende og producent uafhængig, og vi gennemfører inspektionen under hensyn til kundens daglige drift, og inden for et par dage efter gennemgangen modtager du inspektionsrapporten.

Efter anmodning vil vi med glæde give dig et uforpligtende og gratis tilbud på eventuelle nødvendige reparationer.

Reparer frem for at skifte ud og opnå flere fordele


01

Sikkerhed

Hold dit lager sikkert og undgå uheld med defekte pallereoler.

02

Spar tid

Ved brug af ROS metoden undgår du at bruge kostbar intern tid på at tømme lagerreoler, du undgår også driftstop, da reparationer kan foretages uden at genere den daglige drift.

03

Omkostningsbesparelse

Omkostningsbesparelsen ved brug af ROS metoden er ofte ganske stor, ingen liftleje, ingen driftstop og du undgår at købe nye dele. (Især gamle reolben kan være svære at finde)

04

Effektivitet

Vores reparationsteam laver ofte 20 reolben om dagen, dette skal holdes op mod traditionel udskiftning hvor et hold typisk skifter 2-4 reolben om dagen.

05

Garanti

Der ydes fuld garanti på vores DEKRA certificerede reparationsmetode og garantien bakkes op af en forsikringsdækning på € 10 mio.

VORES CERTIFICERINGER

Ønsker du tilbud på en ny sikkerhedsløsning?

KONTAKT OS


Vi tilbyder altid et uforpligtende besøg og en gennemgang af din virksomhed. Den afledte rådgivning ledsages af tegninger og et forslag til at højne sikkerheden på arbejdspladsen.