Reparer i stedet for at udskifte – Spar tid og penge

Reparation af pallereoler sparer tid og penge

Beskadigede og deformerede pallereoler udgør en stor risiko på ethvert lager, især hvad angår sikkerhed og håndtering af varer. Udskiftning af beskadigede reolben kan være en kompliceret, arbejdskrævende og omkostningstung opgave. Ofte er fuldstændig tømning af reolerne og flytning af varerne nødvendig. Således bliver udskiftningen af en deformeret pallereol en kostbar intern logistikopgave.

ROS Scandinavia tilbyder en patenteret og certificeret reparationsmetode, der eliminerer behovet for udskiftning af reolben. Dette innovative system tillader reparation af reolerne i overensstemmelse med lovmæssige krav.

Takket være systemet, der er patenteret af ROS, gendannes beskadigede pallereoler til deres originale form og styrke.

Lovpligtigt eftersyn

Reparation

Efterfølgende beskyttelse

Kontakt os

Lovpligtig eftersyn

Vi tjekker dine reoler og udfører en inspektion i henhold til reglerne i DGUV-regel 108-007 (tidligere BGR 234) og DIN EN 15635.

Som lageroperatør er du ansvarlig for sikker drift af dine reolsystemer og følgelig for dine medarbejders sikkerhed. Vores uddannede sagkyndige, udfører den årlige inspektion, og påpeger eventuelle mangler og skader.

På baggrund af visuel inspektion bestemmes det, om hylderne, deres belastning, beskyttelsesforanstaltninger osv. Er i overensstemmelse med reglerne. Registrering af skader og potentielle risici kan forhindre ulykker på forhånd.

Pallereolerne kontrolleres i henhold til DIN EN 15635.

DIN EN 15635 forpligter arbejdsgiveren til at foretage en systematisk inspektion af dens lagerfacilitet senest hver 12. måned af en kvalificeret person. DIN EN 15635 definerer typen og rækkefølgen af kontroller og definerer grænseværdier for risikovurderingen. Vores service inkluderer kvalificeret ekspertinspektion udført af vores erfarne og certificerede sagkyndige.

ROS Scandinavia er landsdækkende og producent uafhængig, vi gennemfører inspektionen under hensyn til kundens daglige drift, og inden for et par dage efter gennemgangen modtager du inspektionsrapporten. Efter anmodning vil vi med glæde give dig et uforpligtende og gratis tilbud på eventuelle nødvendige reparationer

Reparer frem for at skifte ud og opnå flere fordele

01

Sikkerhed

Hold dit lager sikkert og undgå uheld med defekte pallereoler.

02

Spar tid

Ved brug af ROS metoden undgår du at bruge kostbar intern tid på at tømme lagerreoler, du undgår også driftstop, da reparationer kan foretages uden at genere den daglige drift.

03

Omkostningsbesparelse

Omkostningsbesparelsen ved brug af ROS metoden er ofte ganske stor, ingen liftleje, ingen driftstop og du undgår at købe nye dele. (Især gamle reolben kan være svære at finde)

04

Effektivitet

Vores reparationsteam laver ofte 20 reolben om dagen, dette skal holdes op mod traditionel udskiftning hvor et hold typisk skifter 2-4 reolben om dagen.

05

Garanti

Der ydes fuld garanti på vores DEKRA certificerede reparationsmetode og garantien bakkes op af en forsikringsdækning på € 10 mio.

Vores certificeringer

Få et tilbud

KONTAKT OS

Vi tilbyder altid et uforpligtende besøg, og en gennemgang af Deres virksomhed, den afledte rådgivning ledsages af tegninger og et forslag til at højne sikkerheden på arbejdspladsen.

Kontakt os