Skip to main content
SAFEZONE NORDIC

Reolreparationer

Reparer i stedet for at udskifte – Spar tid og penge

Reparation af pallereoler sparer tid og penge

Beskadigede og deformerede pallereoler udgør en stor risiko på ethvert lager, især hvad angår sikkerhed og håndtering af varer. Udskiftning af beskadigede reolben kan være en kompliceret, arbejdskrævende og omkostningstung opgave. Ofte er fuldstændig tømning af reolerne og flytning af varerne nødvendig. Således bliver udskiftningen af en deformeret pallereol en kostbar intern logistikopgave.

Safezone tilbyder en reparationsmetode, der eliminerer behovet for udskiftning af reolben. Dette innovative system tillader reparation af reolerne i overensstemmelse med lovmæssige krav.
Takket være systemet, gendannes beskadigede pallereoler til deres originale form og styrke.

Lovpligtig eftersyn

Vi tjekker dine reoler og udfører en inspektion i henhold til reglerne i DGUV-regel 108-007 (tidligere BGR 234) og DIN EN 15635. Som lageroperatør er du ansvarlig for sikker drift af dine reolsystemer og følgelig for dine medarbejders sikkerhed. Vores uddannede sagkyndige, udfører den årlige inspektion, og påpeger eventuelle mangler og skader.

På baggrund af visuel inspektion bestemmes det, om hylderne, deres belastning, beskyttelsesforanstaltninger osv. Er i overensstemmelse med reglerne. Registrering af skader og potentielle risici kan forhindre ulykker på forhånd.

Pallereolerne kontrolleres i henhold til DIN EN 15635.

DIN EN 15635 forpligter arbejdsgiveren til at foretage en systematisk inspektion af dens lagerfacilitet senest hver 12. måned af en kvalificeret person. DIN EN 15635 definerer typen og rækkefølgen af kontroller og definerer grænseværdier for risikovurderingen. Vores service inkluderer kvalificeret ekspertinspektion udført af vores erfarne og certificerede sagkyndige.

Safezone er landsdækkende og producent uafhængig, vi gennemfører inspektionen under hensyn til kundens daglige drift, og inden for et par dage efter gennemgangen modtager du inspektionsrapporten. Efter anmodning vil vi med glæde give dig et uforpligtende og gratis tilbud på eventuelle nødvendige reparationer

Kontakt Safe Zone Nordic

Vi sidder klar til at rådgive dig om sikkerheden i din virksomhed. Kontakt os allerede i dag!

Telefon: 22 41 50 26
E-mail:  soren@safezonenordic.com


  • Skræddersyede sikkerhedsløsninger

  • Kvalitetsprodukter lavet i EU

  • uforpligtende gennemgang af din virksomhed

  • Lager placeret i Danmark

  • Eget montagehold