Skip to main content
SAFEZONE NORDIC

Pullert

Undgå påkørsel med sikring med pullert.

Pullerter i høj kvalitet til sikring af færdsel

Safezone Nordic tilbyder et udvalg af pullerter til brug ved blandt andet effektiv trafikregulering. Herunder har vores pullerter en vis styrke, så de er særligt velegnet til at stå på hver side af en portåbning.

Udover dette kan vores pullert absorbere energien. På den måde undgår du, at den skader gulv eller andet. Kunne en eller flere pullerter være det rette for at højne sikkerheden på din arbejdsplads?

Skræddersyet løsning med pullert

Vi kommer gerne ud og giver en uforpligtende gennemgang af virksomhed og rådgiver om, hvordan vi kan forbedre din nuværende sikkerhedsløsning.

Udover pullerter så tilbyder vi også fodgængerværnpåkørselsværn og vi udfører lovpligtigt eftersyn af dine pallereoler.

Alle vores løsninger kan dimensioneres efter dine mål og behov. Lyder det interessant? Så kontakt os med det samme og lad os høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Hvad er en pullert?

En pullert er en stolpe, der står alene, og de findes både i trafikken og på veje, der skal kunne afspærres på bestemte tidspunkter af døgnet.

Der findes derfor både automatiske pullerter, der kan komme op af jorden og trække sig ned igen, når der skal være fri passage. Og så findes der faste pullerter, der står fast hele tiden.

Hos Safezone Nordic tilbyder vi pullerter til alle ovennævnte opgaver, som særligt monteres ved porte og bygningshjørner.

Det særlige ved vores pullerter er, at de har vores markante gule farve, der gør dem nemme at spotte, når de står op ad en betonvæg kontra en pullert af galvaniseret stål, vi har endvidere Pullert-kit, der kan opdatere ældre stålpullerter til en moderne og mere synlig udgave. .

Samtidig er de energiabsorberende og ødelægger derfor hverken gulv eller andet. Hvilket giver dig vedligeholdelsesomkostninger på 80% mindre end ved en stål-løsning, da du undgår at skulle reparere gulv og slipper for eftermaling.

Hvornår giver det mening at bruge en pullert?

Sikring med en pullert giver særligt mening ved kritiske hjørner samt porte. Generelt egner en pullert sig til at blive placeret steder i et truckområde, hvor der er udstyr og installationer, der skal passes ekstra på.

En pullert-løsning kan også kombineres med både fodgængerværn og påkørselsværn, alt efter hvilke behov du har.

Hvis du har nogen spørgsmål, eller gerne vil vide mere om vores produkter og priser. Så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have.

Kontakt Safe Zone Nordic

Vi sidder klar til at rådgive dig om sikkerheden i din virksomhed. Kontakt os allerede i dag!

Telefon: 22 41 50 26
E-mail:  soren@safezonenordic.com


  • Skræddersyede sikkerhedsløsninger

  • Kvalitetsprodukter lavet i EU

  • uforpligtende gennemgang af din virksomhed

  • Lager placeret i Danmark

  • Eget montagehold