• Vi beskytter Deres medarbejdere,
    bygninger og produktionsudstyr

  • Vi beskytter Deres medarbejdere,
    bygninger og produktionsudstyr

Om Safezone Nordic ApS

Profil


Safezone Nordic ApS er et højt specialiseret firma med fokus på sikkerhed inden for industri, logistik og i lufthavne. Vi rådgiver i sikkerhedsløsninger, og vores fokus er at sikre fodgængere og medarbejdere mod kørende trafik.

Særligt gaffeltrucks, stablere og trækkere udgør en stor sikkerhedsrisiko på de skandinaviske arbejdspladser, hvorfor vi bl.a. tilbyder reolbeskyttelse, fodgængerværnpåkørselsværnpullerter, hjulkiler og lovpligtigt eftersyn af pallereoler.

Men med vores ekspertise og erfaring inden for branchen finder vi de løsninger, der bedst muligt løfter sikkerheden i din virksomhed.

Vi rådgiver også om beskyttelse af installationer, bygninger og produktionsudstyr, da disse ofte er af større værdi og udgør kritisk udstyr, som vil koste mange penge at miste ved en påkørsel af tunge køretøjer.

Komplet gennemgang af din virksomhed

Vi tilbyder altid et uforpligtende besøg og en gennemgang af din virksomhed, hvor du kan blive klogere på, hvilke løsninger der vil være særligt egnede.

Rådgivningen ledsages af tegninger og et forslag til at højne sikkerheden på arbejdspladsen.

Vi anbefaler ofte fodgængerværn og påkørselsværn udført i polymer og produceret i EU, og vi dimensionerer altid efter den enkelte kundes behov.

Fordelene ved vores sikkerhedsløsninger er mange, men fleksibilitet, kundetilpassede løsninger og omkostningsbesparelser er nøgleord hos os.

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt os meget gerne.

Invester i øget sikkerhed og bedre arbejdsmiljø

01

Beskyttelse af personale

02

Beskyttelse af produktionsudstyr

03

Beskyttelse af materiale, installationer og bygninger

Få et uforpligtende tilbud

BLIV KONTAKTET INDEN FOR TO ARBEJDSDAGE

Vi tilbyder altid et uforpligtende besøg og en gennemgang af din virksomhed. Den afledte rådgivning ledsages af tegninger og et forslag til at højne sikkerheden på arbejdspladsen.

Udfyld venligst kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 48 timer.