Påkørselsværn til arbejdspladsen

Pas på din bygning & udstyr med det rette truckværn


Sådan forbedrer du sikkerhed på arbejdspladsen

Har du før haft problemer med trucks, der er kørt for langt ind og har ramt væggen? Eller ønsker du blot at optimere sikkerheden særlige steder i bygningen, så du undgår ulykker og skader på inventar såsom lagerreoler og andre installationer?

Når der er mange køretøjer samt gående, så er chancen for opstartsskader mere sandsynligt. Men med Safezone Nordics påkørselsværn har du mulighed for nemt og simpelt at sikre og beskytte vægge, installationer og passageområder mod skader og ulykker i hele Danmark.

Vores truckværn er udviklet i et innovativt design, der kombinerer hastighed og enkelthed ved både montage og efterfølgende rengøring.

Det er derfor enkelt og simpelt at få sat det ønskede påkørselsværn op på arbejdspladsen, og driften kan fortsætte uden problemer.

Vores truck- og påkørselsværn fås i forskellige længder, og de kan uden problemer dimensioneres til lige netop dine mål og behov.

Ønsker du implementering af fodgængerværn?

Vi tilbyder kundetilpassede løsninger, der matcher dine behov for sikring.

Herunder både påkørselsværn, der beskytter dine vægge, dit lager og bygning generelt, fodgængerværn samt pullerter.

Flere af vores løsninger kan benyttes som afspærring, og ved hjælp af vores CAD-program kan vi tilbyde tegninger i 3D.

Det giver dig et bedre overblik over løsningen, og hvordan den vil fungere i praksis.

Kunne du være interesseret i en sikkerhedsgennemgang af din virksomhed samt rådgivning om, hvordan vi kan højne sikkerheden på din arbejdsplads?

Kontakt os med det samme, så finder vi hurtigst muligt en dato for, hvornår vi uforpligtende kan komme forbi din virksomhed.

TRUCKLINE

GR 90 500 / 700 / 1000 / 1500

GR 90 2000 / 3000

GR 90 4000

GR 150 500 / 750 / 1000 / 1500

GR 150 2000 / 3000 / 4000

GRIN 90 1500

GRINCO 90

GRINT 90

GRIN 150 2000

GRIN 150 2000

GRINT 150

Hvorfor vælge et påkørselsværn?

Der er flere fordele ved at vælge et påkørselsværn som en løsning til at optimere sikkerheden på arbejdspladsen. Særligt hvis du før har oplevet tilfælde af trucks, der kører for langt frem eller tilbage og rammer vægge og andet inventar med sine gafler eller paller.

Når vi kommer ud til en Safety Walk, så vil vi udpege særlige områder, der kan være særligt udsatte, hvor det vil give mening at benytte et truckværn.

Vi kan ligeledes anbefale andre og bedre stål-frie løsninger, hvis du allerede har truckværn, men som bare ikke gør arbejdet som ønsket.

Krav og regler for truckværn

I forbindelse med installation og montering af truckværn er det vigtigt at være opmærksom på de regler og krav, som skal opfyldes.

Det er blandt andet vigtigt, at der er korrekt beskyttelse ved gavl og ud til kørende trafik. Ligeledes er det vigtigt, at din virksomheds interne færdselsveje er oplyst.

Men med vores sikkerhedsløsninger kan du være forvisset om, at alle regler og krav opfyldes.

Vil du gerne vide mere?

Har du nogen spørgsmål til vores materialer, egenskaber, pris eller andet vedrørende påkørselsværn? Så kontakt os meget gerne allerede i dag.

Vi sidder klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have til vores produkter.

VORES PARTNERE

Få et tilbud på en løsning med påkørselsværn

KONTAKT OS


Vi tilbyder altid et uforpligtende besøg og en gennemgang af din virksomhed. Den afledte rådgivning ledsages af tegninger og et forslag til at højne sikkerheden på arbejdspladsen.

Udfyld venligst kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 48 timer.