Skip to main content
SAFEZONE NORDIC

Påkørselsværn

Pas på din bygning & udstyr med det rette truckværn.

Hvordan forbedrer du sikkerhed på arbejdspladsen?

Har du før haft problemer med trucks, der er kørt for langt ind og ramt væggen? Eller ønsker du blot at optimere sikkerheden særlige steder i bygningen, så du undgår ulykker og skader på inventar såsom lagerreoler og andre installationer?

Når der er mange køretøjer samt gående, så er chancen for opstartsskader mere sandsynligt.

Men med Safezone Nordics påkørselsværn har du mulighed for nemt og simpelt at sikre og beskytte vægge, installationer og passageområder mod skader og ulykker.

Vores truckværn er udviklet i et innovativt design, der kombinerer hastighed og enkelthed ved både montage og efterfølgende rengøring.

Det er derfor enkelt og simpelt at få sat det ønskede påkørselsværn op på arbejdspladsen. Og driften kan fortsætte uden problemer.

Ønsker du implementering af påkørselsværn?

Vores truck- og påkørselsværn fås i forskellige længder, og de kan uden problemer dimensioneres til lige netop dine mål og behov. Vi tilbyder derfor kundetilpassede løsninger, der matcher dine behov for sikring.

Herunder både påkørselsværn, der beskytter dine vægge, dit lager og bygning generelt, fodgængerværn samt pullerter.

Flere af vores løsninger kan benyttes som afspærring, og ved hjælp af vores CAD-program kan vi tilbyde tegninger i 3D. Det giver dig et bedre overblik over løsningen, og hvordan den vil fungere i praksis.

Kunne du være interesseret i en sikkerhedsgennemgang af din virksomhed samt rådgivning om, hvordan vi kan højne sikkerheden på din arbejdsplads?

Kontakt os med det samme, så finder vi hurtigst muligt en dato for, hvornår vi uforpligtende kan komme forbi din virksomhed.

Hvorfor vælge et påkørselsværn?

Der er flere fordele ved at vælge et påkørselsværn som en løsning til at optimere sikkerheden på arbejdspladsen. Særligt hvis du før har oplevet tilfælde af trucks, der kører for langt frem eller tilbage og rammer vægge og andet inventar med sine gafler eller paller.

Når vi kommer ud til en Safety Walk, så vil vi udpege særlige områder, der kan være særligt udsatte, hvor det vil give mening at benytte et truckværn.

Vi kan ligeledes anbefale andre og bedre stål-frie løsninger, hvis du allerede har truckværn, men som bare ikke gør arbejdet som ønsket.

Truckværn krav & regler

I forbindelse med installation og montering af truckværn. Så er det vigtigt at være opmærksom på de regler og krav, som skal opfyldes.

Det er blandt andet vigtigt, at der er korrekt beskyttelse ved gavl og ud til kørende trafik. Ligeledes er det vigtigt, at din virksomheds interne færdselsveje er oplyst.

Men med vores sikkerhedsløsninger kan du være forvisset om, at alle regler og krav opfyldes.

Vil du gerne vide mere?

Har du nogen spørgsmål til vores materialer, egenskaber, pris eller andet?

kontakt os gerne. Vi sidder klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have til vores produkter.

Kontakt Safe Zone Nordic

Vi sidder klar til at rådgive dig om sikkerheden i din virksomhed. Kontakt os allerede i dag!

Telefon: 22 41 50 26
E-mail:  soren@safezonenordic.com


  • Skræddersyede sikkerhedsløsninger

  • Kvalitetsprodukter lavet i EU

  • uforpligtende gennemgang af din virksomhed

  • Lager placeret i Danmark

  • Eget montagehold