Om os

Søren Snoer Jensen

Stifter og Direktør i Safezone Nordic / ROS Scandinavia ApS

Søren har arbejdet i lager- og logistikbranchen i 22 år, heraf de sidste 6 år inden for området ”Workplace Safety” og lagersikkerhed. Har igennem årene arbejdet sammen med de største danske virksomheder, og her udviklet løsninger til gavn for medarbejdere og virksomhederne, af tidligere og nuværende samarbejdspartnere kan nævnes LEGO, ARLA, Grundfos, hele Saint Gobain gruppen og mange af de øvrige top 100 kunder i markedet. Søren er særligt sagkyndig og certificeret i de lovpligtige reoleftersyn, han underviser desuden faglærerne for lagersikkerhed på de relevante uddannelsescentre.

Henrik Hansen

Er Safety Specialist hos Safezone Nordic / ROS Scandinavia ApS

Henrik har mange års erfaring, som underviser og skoleleder og han sætter en stor ære i at lytte til kundernes behov, og derefter foreslå den fagligt rigtige løsning.

Henrik er også sagkyndig og certificeret i det lovpligtige reol eftersyn, og faglærerne for lagersikkerhed har selvfølgelig også nydt godt af Henriks undervisningserfaring.

Tina Boe

Er teknisk CAD tegner hos Safezone Nordic ApS

Tina er omdrejningspunktet for foreslåede projekter og løsninger, og med hendes store erfaring indenfor ”Workplace Safety” projekter, bidrager hun med letforståelige og fagligt korrekte tegninger.

Send gerne en DWG tegning til Tina, og se vores løsninger tegnet ind i eget område.

 

Mia Marquardt

Er Office manager og står for den daglige ledelse og styring på kontoret.

Per Strunge

Per er uddannet tømrer, montagechef i Safezone Nordic, han har specialiseret sig i at udføre etablering af sikkerhedsværn. Per sætter en ære i at have tilfredse kunder og udfører altid montagearbejde i henhold til installationsmanualen, derfor ved vi at vores produkter yde den lovede beskyttelse.

 

Invester i øget sikkerhed og bedre arbejdsmiljø

Invester i dagfor fremtidiggaranti

01

Beskyttelse af personale

02

Beskyttelse af produktionsudstyr

03

Beskyttelse af materiale, installationer og bygninger

Få et tilbud

KONTAKT OS

Vi tilbyder altid et uforpligtende besøg, og en gennemgang af Deres virksomhed, den afledte rådgivning ledsages af tegninger og et forslag til at højne sikkerheden på arbejdspladsen.

Udfyld venligst kontaktformularen så kontakter vi dig inden for 48 timer