Medarbejdere

Søren Snoer Jensen

E-mail: soren@safezonenordic.com
Mobil: +45 22415026

Stifter og Direktør i Safezone Nordic / ROS Scandinavia ApS

Søren har arbejdet i lager- og logistikbranchen i 22 år, heraf de sidste 6 år inden for området ”Workplace Safety” og lagersikkerhed. Har igennem årene arbejdet sammen med de største danske virksomheder, og her udviklet løsninger til gavn for medarbejdere og virksomhederne, af tidligere og nuværende samarbejdspartnere kan nævnes LEGO, ARLA, Grundfos, hele Saint Gobain gruppen og mange af de øvrige top 100 kunder i markedet. Søren er særligt sagkyndig og certificeret i de lovpligtige reoleftersyn, han underviser desuden faglærerne for lagersikkerhed på de relevante uddannelsescentre.

Tina Boe

E-mail: Tina@safezonenordic.com
Mobil: +45 22963129

Er teknisk CAD tegner hos Safezone Nordic ApS

Tina er omdrejningspunktet for foreslåede projekter og løsninger, og med hendes store erfaring indenfor ”Workplace Safety” projekter, bidrager hun med letforståelige og fagligt korrekte tegninger.

Send gerne en DWG tegning til Tina, og se vores løsninger tegnet ind i eget område.

Mia Marquardt

E-mail: mia@safezonenordic.com
Mobil: +45 50394959

Er office manager og står for den daglige ledelse og styring på kontoret. Mia har været selvstændig i 5 år, og har en bred erfaring med ledelse, strukturering og drift.
Hun har en sundhedsfaglig baggrund samt en uddannelse i salg. Som tovholder i virksomheden, og med det daglige ansvar for logistik, indkøb og planlægning af montage, er hun den rette, hvis nogen skal have svar på spørgsmål omhandlende dette.
Mia ser frem til at høre fra alle vores samarbejdspartnere.

Per Strunge

E-mail: per@safezonenordic.com
Mobil: +45 53797950

Sagkyndig og certificeret i det lovpligtige reoleftersyn

Per er uddannet tømrer, montagechef i Safezone Nordic, han har specialiseret sig i at udføre etablering af sikkerhedsværn. Per sætter en ære i at have tilfredse kunder og udfører altid montagearbejde i henhold til installationsmanualen, derfor ved vi at vores produkter yde den lovede beskyttelse.

CLAUS WESSEL

E-mail: Claus@safezonenordic.com
Mobil: +45 26202265

Sagkyndig og certificeret i det lovpligtige reoleftersyn

Claus er ansat som Coo ROS og MPM
Claus er 45 år gammel

Claus er uddannet indenfor ledelse med akademiuddannelse og MBA.
Claus har arbejdet med ledelse af lager og produktion, både food og non food, hvor fokus har været optimering, kvalitet og sikkerhed.

Claus har arbejdet hos Stryhns, Abena, SAS Cargo, World wide flight Services, Pandora og sidst DSV. Claus har målet, sammen med Safezone teamet at løfte sikkerheden i dansk industri til et bedre niveau hos både store og små organisationer.

Invester i øget sikkerhed og bedre arbejdsmiljø

Invester i dagfor fremtidiggaranti

01

Beskyttelse af personale

02

Beskyttelse af produktionsudstyr

03

Beskyttelse af materiale, installationer og bygninger

Få et uforpligtende tilbud

BLIV KONTAKTET INDEN FOR TO ARBEJDSDAGE

Vi tilbyder altid et uforpligtende besøg og en gennemgang af din virksomhed. Den afledte rådgivning ledsages af tegninger og et forslag til at højne sikkerheden på arbejdspladsen.

Udfyld venligst kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for 48 timer.