Skip to main content
SAFEZONE NORDIC

Fodgængerværn

Beskyt fodgængere mod påkørsel fra trucktrafik.

Fodgængerværn udviklet til truckkørsel

Har du brug for ny eller bedre, fysisk separering af fodgængere og kørende på arbejdspladsen? Så kan et fodgængerværn være den helt rette løsning.

Alle steder, hvor der er trafik med truck eller lignende, er det vigtigt for den kørende at vide, hvor de gående er henne, så påkørsel undgås.

Det er vigtigt, at alle fodgængere er synlige for truckføreren, så hverken de gående eller den kørende skal være bekymret for uheld.

Safezone Nordic tilbyder fodgængerværn i forskellige styrke, der beskytter og guider fodgængere i områder med truckkørsel. Der er ligeledes mulighed for at koble vores låge-løsninger på værnet.

Vores værn er udviklet til truckkørsel, og de er lavet i et innovativt design, der sikrer både hurtig montage og efterfølgende rengøring.

Ønsker du implementering af fodgængerværn?

Vi tilbyder altid gerne et uforpligtende besøg af din virksomhed, hvor vi gennemgår de nuværende løsninger. Herefter rådgiver vi om, hvilke løsninger der vil være de mest optimale at implementere i virksomheden.

Om det et fodgængerværn, påkørselsværnpullerter eller måske sikring af pallereoler. Så finder du den bedste løsning hos os.

Du kan se vores løsninger herunder, og alle fodgængerværn dimensioneres og tilpasses nøjagtigt til din virksomhed og behov.

Hvad er et fodgængerværn?

Et fodgængerværn er en sikkerhedsbarriere og et specielt beskyttelsessystem udviklet til truckkørsel. Et fodgængerværn er særligt egnet til at adskille den gående trafik fra den kørerende, og det mindsker derfor risikoen for påkørsel.

Værnet kan bruges hos enhver produktionsvirksomhed, logistikcenter m.m. Og vi tilpasser det naturligvis til dine nøjagtige mål og behov.

Hvad er fordelene ved en sikkerhedsbarriere?

Når du fysisk skiller gående og kørende fra hinanden, så sikrer du, at både fodgængere og truckchaufførerne har udsyn til hinanden. Hele tiden.

Hvis en truckfører ikke har mulighed for at se, om der skulle være en fodgænger i nærheden, så er der større risiko for personskader. Det samme gælder, hvis truckføreren ikke har ordentligt udsyn de steder, hvor trucken skal køres. På den måde er inventar og andre installationer i risiko for, at der vil ske unødvendige skader.

Hos Safezone Nordic ser vi blandt andet, at utilstrækkelig afskærmning kan medføre, at ben på pallereoler rammes, hvilket mindsker styrken markant. Derfor tilbyder vi også reparation eller udskiftning afhængig af skadens omfang.

Har du nogen spørgsmål?

Er du interesseret i at booke tid til en uforpligtende gennemgang af din virksomhed? Så kontakt os gerne. Så aftaler vi et tidspunkt hurtigst muligt for en Safety Walk, hvor vi gennemgår din arbejdsplads’ nuværende sikkerhed.

Kontakt Safe Zone Nordic

Vi sidder klar til at rådgive dig om sikkerheden i din virksomhed. Kontakt os allerede i dag!

Telefon: 22 41 50 26
E-mail:  soren@safezonenordic.com


  • Skræddersyede sikkerhedsløsninger

  • Kvalitetsprodukter lavet i EU

  • uforpligtende gennemgang af din virksomhed

  • Lager placeret i Danmark

  • Eget montagehold